top of page
Achtergrond sterren.png

Het griezeligste weekend van het jaar

Het griezeligste en gezelligste weekend van het jaar! Tijdens Halloweekend in Eibergen ga je een griezelig weekend tegemoet.

De eerste dag van het weekend staat in het teken van Halloween. Voor de kinderen en jongeren van Eibergen is er een griezeltocht en horrortocht. De griezeltocht start tussen 6 en 7 uur. Voor de horrortocht kan je starten tussen half 9 en 9 uur. 

Wie durft?......

Aansluitend is er in de feesttent op de Brink een freaky afsluiting met Bram Konings. Dus kom in je engste kostuum (als je dat wilt) naar de tent toe dans die voetjes van de vloer.

 

De zaterdag beginnen we met de najaarsmarkt. In de loop van de ochtend begint ook de ProefEet dus de inwendige mens kan zeker ook genieten dit weekend. Gedurende de hele middag zullen er optredens en muziek zijn in de feesttent.

Vanaf half 8 barst het feest los in de feesttent. Want Achtung en de Loco Loco Discoshow gaan er voor zorgen dat jij de avond van je leven hebt! Dus bestel je tickets direct.

 

Op zondag beginnen we weer met de najaarsmarkt en de ProefEet. In de ochtend zal er een koffieconcert zijn van Euphonia. 's Middags is het vooral voor de kinderen. Er is een clown, glittertattoos en een special guest!

Later in de middag zal Bracchus de muziek verzorgen. Tussendoor zal ook de winnaar van griezeligste ondernemer bekend gemaakt worden.

 

Zo zie je maar er is van alles te doen, voor jong en oud! Ben jij erbij?

Eye2_edited.png
Achtergrond sterren - kopie.png

Veelgestelde vragen

Wij willen graag dat iedereen een griezeltastisch weekend heeft. Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn die je verder niet op de website hebt kunnen vinden, dan staan ze wellicht hieronder:

  • Waar kan ik mij aanmelden om mee te doen met de najaarsmarkt?
    Wat ontzettend leuk dat je mee wilt doen met de najaarsmarkt. Tot aan 1 oktober is het nog mogelijk je aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar griezelei@gmail.com t.a.v. Marcia
  • Kan ik verkleed naar de griezeltocht en of horrortocht?
    Jazeker kan dat! Wij moedigen dit alleen maar toe. Verkleden is zowel voor jong als oud erg leuk om te doen. Zo lopen er door het hele dorp hele enge griezels en wat minder enge griezels. Mocht je nou helemaal niet houden van dat verkleden, dan is het uiteraard niet verplicht! Geniet dan van alle andere mooie creaties die je voorbij ziet komen.
  • Moet ik voor betalen voor entree bij het Halloweekend?
    Bijna het gehele weekend is gratis toegankelijk! Op vrijdag dienen de kinderen voor de Griezeltocht een entreebewijs te kopen en de jongeren voor de Horrortocht. Deze kaartjes zijn te koop bij Eeks en de Zuivelhoeve in Eibergen. Het avondprogramma op de zaterdag met Achtung en Loco Loco Discoshow is ook alleen toegankelijk met een entreebewijs. Deze zijn te koop via deze website. Voor de rest kan je overal vrij toegankelijk naar toe!
bottom of page